Verhuur

Blauwe Zaal

Blauwe Zaal is de studio annex publieksruimte op de begane grond. De Blauwe Zaal is beschikbaar voor iedereen uit of van buiten de buurt die een betaalbare ruimte zoekt om te vergaderen, te ontmoeten, te presenteren, op te treden of te repeteren. De ruimte is licht en met een deur verbonden met de tuin. De oppervlakte van de Blauwe Zaal is 48 m2. Aan de zaal grenzen een keukentje, een simpele kleedruimte en een toilet. Achter de gang ligt de grote keuken waar voor grote partijen gekookt kan worden. Voor vergaderingen of presentaties zijn een tafel, 50 stoelen, een beamer en een scherm aanwezig. Max capaciteit is 50 mensen / 40 eters.

Lokaal T85 rechts

LokaalT85 links

Motuinkamer

De Motuinkamer is een sfeervol ingerichte ruimte vol inspiratie rond natuur, tuinieren, eten met openslaande deuren naar de (moes-)tuin. De Motuinkamer is geschikt voor workshops rond tuinieren, schilderen, druktechnieken etc. De ruimte huisvest Eelco’s Plantenbibliotheek, open op vrijdag en zondag.

De Keuken

De goed geoutilleerde keuken grenst aan de tuin en ligt naast de Blauwe Zaal. In de keuken kan voor max 100 personen gekookt worden. De keuken wordt onder andere gebruikt door ’t kleinkookbedrijf en het Top Kook Team.

Blauwe Lokaal, keuken en Motuinkamer kunnen ook in combinatie gehuurd worden.

Verder zijn te huur: de tuin (met pizza houtoven) en de dansstudio boven.

 

Voor prijzen klikt u hier

Catering

Op aanvraag kunnen wij catering voor u verzorgen.

Meer informatie & reserveren

Voor verhuur neem contact met ons op via: info@tugela85.nl.

Kunst- en cultuurgebouw Tugela85 ligt aan de Tugelaweg 85, midden in de Amsterdamse Transvaalbuurt. Op een centrale plek in de buurt, dichtbij metro (Wibautstraat) en Amstelstation.


Heb je interesse in een werkruimte op de Tugela85, stuur dan een email naar info@tugela85.nl of bel 0655-335-465. Op dit moment is alles bezet maar een plekje op de wachtlijst is er altijd. Kijk hier voor meer info.