Cursus “Levensverhalen Schrijven voor beginners” | Vanaf 5 oktober 2017 bij Tugela85

Wil je verhalen schrijven over vroeger? Je levensloop in kaart brengen? Iedereen heeft wat te vertellen. Maar hoe doe je dat? In deze cursus helpt Nelleke je met praktische en inspirerende schrijfopdrachten vorm te geven aan je herinneringen. Thuis werk je in de loop van de week rustig verder aan je verhaal en eventuele opdrachten. Stilaan krijg je grip op de materie en schrijftechnieken. Elke les kijken we met elkaar naar het gemaakte werk en ontdek je door het geven en krijgen van positieve feedback hoe je weer verder kunt. Het is een goede start voor wie haar of zijn levensverhaal wil leren schrijven. Soms heb je met een paar korte verhalen al een prachtig beeld geschetst. Bij voldoende belangstelling volgt in januari 2018 een vervolgcursus.

Schrijf je in via het aanmeldformulier op www.tekstkwartier.nl of neem contact met Nelleke via info@tekstkwartier.nl

Docente: Nelleke Lamme-den Boer, docent creatief schrijven

Plaats: Motuin, Tugela85, Tugelaweg 85, Amsterdam

Wanneer: Donderdagavond van 19.30 – 21.45 uur

Data: 5, 12, 19 oktober, 2, 9 en 16 november 2017.

Kosten: € 165,- voor zes lessen, inclusief lesmateriaal.

Het cursusgeld dient twee weken voor aanvang van de cursus te zijn overgemaakt op rekeningnummer: NL97 RABO 0129 7692 74.

Er is plaats voor 8 – 10 cursisten.

Aanmelden kan tot uiterlijk 15 september 2017.