Bord op Schoot Avond | MUZIEK Mehmet Polat & Ahmad Hani | Vrijdag 14 juli 2017

Naast dat hij wel eens te zien is in het Bimhuis en in het Concertgebouw, mogen wij deze voor ons (nog niet zo) oude bekende ook weer verwelkomen tijdens de laatste Bord op Schoot MUZIEKavond van dit seizoen. Over wie we het hebben? Mehmet Polat!

Eerder dit jaar bracht Mehmet Polat klassieke Turkse klanken naar Tugela85. Voor deze seizoensafsluiter brengt hij naast zijn eigen muzikale talent ook basspeler Ahmad Hani (Egypte) mee. Het belooft een bijzondere mix aan muziek te worden welke we graag willen afsluiten met een jamsessie. Schroom niet en breng vooral ook uw eigen muziekinstrument mee om te jammen.

Vooraf serveren we een heerlijke maaltijd met zowel Turkse als Egyptische invloeden.

Voor meer informatie over Mehmet Polat kunt u een bezoek brengen aan zijn website.

PROGRAMMA:

19:00 uur Inloop met maaltijd
20:00 uur Start programmering

KOSTEN:
8 euro inlcusief maaltijd, 5 euro alleen entree

AANMELDEN:
Graag door een mail te sturen naar bordopschoot@tugela85.nl ov.v. de datum en het aantal mensen

LOCATIE:
Tugela85, Tugelaweg 85, 1091 VN Amsterdam (De zaal is rolstoeltoegankelijk!)