Bord op Schoot Avond | WOORD – vrijdag 16 oktober

Over de Letter, het Woord en de Zin van dat al

een bord op schoot-avond vrijdag 16 oktober 2015

Met: LETTER door Bas Jacobs Gaat letterontwerper Bas Jacobs (Underware) laten zien dat letters geen beelden zijn die op ons netvlies worden waargenomen, maar tekens die door ieders hersenen anders worden verwerkt en geïnterpreteerd? Wij denken van wel, maar met letters kun je zo spelen dat niets meer is wat het lijkt. WOORD door Karien van Assendelft De Communicatiemakelaar, voor al uw miscommunicatie. Verwacht kaartenbakken vol restmateriaal van gesproken taal, de uh’s en weetjewel’s waarin juist de meest essentiele boodschappen schuil gaan. Daarmee kunnen we elkaar tenminste oprecht misverstaan. ZIN door Bas Fontein Kunstenaar Bas Fontein schrijft, fotografeert, onregelt taal en goochelt met onze waarneming. Zijn publicaties (uitgeverij BASBOEK) varieren van flipfotoboeken tot het kunstenaarscheldwoordenboek. Hij bespeelt op slimme wijze onze conventies, maakt zin van onzin en andersom. Kom langs en laat u zich door deze kunstenaars de verwarring inslepen! Laaft u zich aan warme soep en een heet bad van misinterpretaties die een kijkje geven in uw eigen verwachtingspatronen.

WANNEER OP VRIJDAG 16 OKTOBER
19:00 inloop en soep op schoot (in een bord weliswaar)
20:00 – 22:00 WOORD programma

ENTREE  € 8 inclusief maaltijd

RESERVEREN gaarne via bordopschoot@tugela85.nl

LOCATIE Kunst- en Cultuurgebouw Tugela85 Tugelaweg 85, 1091 VN  Amsterdam Transvaal www.tugela85.nlWoord

Volgende Bord op schoot-avond bij Tugela85 MUZIEK: vrijdag 23 oktober met pianomuziek van Marion von Tilzer